Kliknite na link i vidite kako zalazi sunce u HongKongu

Vredi pogledati.

http://61226.com/share/hk.swf 

Posle prozivke od Marine zwerg napokon i ja da uradim domaci.

 

A- ananas, obozavam i svez i onaj u konzervi

B- Beograd (verovatno sto sam tek dosao iz Bg), berza, blizanac

C- citat

Č- Čovek

Ć- ćevapi, bas sam ogladneo

D- druženje

Dž -džak

Đ- đon

E- Emir

F- forum

G- grmljavina, mrzim kad grmi

H- hamburger (i dalje sam gladan), horoskop

I- igla

J- jorgan (bas je hladno)

K- krevet (upravo me je jedna osoba digla iz kreveta da bih odradio domaci)

L- Lim (protice kroz Prijepolje)

Lj- ljuljaska 

M- mobilni telefon, medovaca, muzika...

N - nemam odgovor :)

Nj - njeno

O - oko 

P - Prijepolje, putovanje

R -  ramena (nesto sam u poslednje vreme zavoleo ramena, zenska naravno)

S - Secret (moj nadimak)

Š - Štap za pecanje

T - tunel

U - urban

V - viljamovka 

Z - zwerg (Marina)

Ž - Žene 

Nadam se da sam dobio prolaznu ocenu?

Sad treba da prozovem i ostale clanove. Ja koristim priliku da prozovem Marinu da uradi ponovo svoj domaci!!! :))) 

Grupa studenata Fakulteta dramskih umetnosti osmislila je sitkom TV seriju „Mladići", o skrivanju Ratka Mladića u jednom beogradskom stanu, i njenu pilot epizodu postavila na internet, u nadi da će zainteresovati neku televiziju, pošto su ih tri TV kuće već odbile.

Pilot, koji je za 13 dana imao oko 14.500 pregleda, prikazuje tesne cimerske odnose između Ratka Mladića i dvojice mladića koji žele da u stanu naprave žurku. Stan pripada njihovoj babi Smilji i mogu da ga koriste samo pod uslovom da ga dele sa bivšim komandantom Vojske RS.

Režiser Uroš Tomić rekao je Beti da je 15-minutna epizoda, koja je postavljena na sajtu MySpace, to jest na adresi,

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=18132179

zapravo vežba iz TV drame kakve se rade na trećoj godini FDU. Projekat je, kaže Tomić, nastao „na času, iz zezanja," i zajednička je ideja sa Pavlom Vučkovićem, dobitnikom dva priznanja za studentski film na Kanskom festivalu.
Autori serije, dodaje on, nisu hteli da Mladić bude crno-beli lik i da „kolje po kući", već su ga prikazali kao čoveka na kog „niko ne obraća pažnju, ali koji je sve vreme u dosluhu s vlastima".
Na početku epizode, Mladića na fiksni telefon poziva „Srđan iz Vlade" i pita ga „da li je spreman da se preda". On odgovara: „Nisam, još nisam". Kada „Srđan" upita: „Pa šta sada da kažem ovima iz Haga", Mladić mu poručuje: „Kažite da ste me locirali", a kao lokaciju sugeriše - Valjevo. Mladić svojim cimerima pozajmljuje novac da naprave žurku i povlači se u špajz, gde piše roman. Kada teran bučnom muzikom izađe među mlade, niko ga na prepoznaje. Zatim poziva policiju da prekine žurku „jer pošten narod ne može da spava", ali ne biva otkriven ni kad policija dođe u stan. Animirana uvodna špica prikazuje Mladića kao generala koji razara Srebrenicu, a onda se krije u Moskvi i Pekingu, da bi na kraju, kako se u pratećem džinglu navodi, završio u Beogradu na poziv „stare ljube Smilje", jer „nigde više neće da ga kriju".
Koliko je 850 x 77,1? Pomoću papira i olovke, dobićete da je rezultat 65.535. Vaš kalkulator će takođe vratiti isti rezultat. Ali, ukoliko navedenu kalkulaciju pokušate u Excel 2007 verziji najpoznatijeg programa za rad sa tabelama, Microsoft Excel, kao rezultat dobićete 100.000!?
Ubrzo je otkriveno da će Excel kao rezultat množenja bilo koja dva broja čiji je proizvod 65.535, prikazati 100.000! Da bi stvari bile još gore, ako na navedeni proizvod dodate 1, Excel će kao rezultat prikazati 100.001, umjesto 65.536.
Microsoft je na svom Microsoft Excel Blogu priznao da problem postoji, a ispravka za ovaj bag je trenutno u fazi testiranja.Konačno je nekome uspelo ženske misli predstaviti jednostavnom šemom! Tongue out

 

  
Fotografske zabilješke stranog turiste koji je posjetio Kubu. Pogledajte kako izgleda ova siromašna, ali lijepa država.

http://governmentdirt.com/recent_photos_taken_from_a_trip_to_cuba
 
 
Ko se žali na Crnu Goru .... preporučujem mu da poseti plaže u Kini! :)

Povodom manifestacije oprostaja Vlada Divca od aktivnog bavljenja kosarkom u Prijepolju je danas otvorena izlozba u gradskom muzeju i na platou ispred Doma kulture odrzana svecanost na kojoj je Divac sa svojim prijateljima (Weber, Kukoc, Paspalj, Savo Milosevic, Danilovic...) obratio "svom gradu" u kojem je i odrastao. Iz Beograda su stigli "Plavim vozom" koji i dalje izaziva cudjenje da tako nesto postoji.

Uskoro cu ubaciti i slike iz voza, jer sam imao priliku da udjem unutra i slikam sve to.

P.S  Postavio sam najzanimljivije slike iz "Plavog voza"

Slika 1          Slika 2

Slika 3          Slika 4

Slika 5          Slika 6

Slika 7          Slika 8 

Slika 9          Slika 10

1 2 3 4 5 6 7 8  Sledeći»