Saznajte više o tri najskuplja piva na svijetu, njihovoj cijeni i karakteristikama.

Ova piva koštaju od 35 do 60 eura po flaši. Saznajte zašto.

 
 
P.S. Sad bi trebalo da je OK. 
Osam vrsta hrane koju treba konzumirati svakog dana.

Pročitajte više o osam vrsta zdrave hrane koju treba jesti svakog dana. Osim hranljive vrednosti, ovi proizvodi imaju i preventivne osobine.
 

U Prijepolju je u subutu, 4. avgusta održano finala takmičenja pod nazivom "Najbolji zet", koje se organizuje u sklopu tradicionalne manifestacije "Limski darovi".

Izbor je jednostavan - građani nominuju takmičare, tašte daju svoje komentare, a sudije donose konačnu odluku, nakon javnog preispitivanja konkurenata.

Pobednik je prijepoljski zet koji se najbolje adaptirao na gradski život i atmosferu i koji poštuje tradiciju i običaje.
Takmičenje se održava treću godinu za redom u centru Prijepolja, kraj reke Lim.

Ovogodišnju titulu najboljeg prijepoljskog zeta poneo je Ljube Gavrilović.


U okviru manifestacije bila je organizovana limska regata, muzički program kao i takmičenje u pripremanju ribljih specijaliteta.

Takmičenje organizuje opština Prijepolje u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom, a inicijativu je pre tri godine pokrenulo "Društvo za očuvanje tradicije Prijepolja".

Pored riblje čorbe,spremamli su se i drugi specijaliteti sa roštilja,meso ispod sača... Evo par slika, pa se i sami uverite. 

Slika 1                   Slika 4

Slika 2                   Slika 5

Slika 3                   Slika 6

Može li servis koji se bavi košenjem travnjaka biti unosan posao? Prema primeru jedne kompanije u Memfisu na taj način je moguće zaraditi poveće svote, samo ako se posao učini primamljivim. Oni su profit višestruko povećali nakon što su na teren počeli da šalju devojke u bikinijima.

Devojke specijalistkinje za travnjake, poznate i kao tigrice, za nešto višu svotu od uobičajene, vrhunski pokose svačiji travnjak, dok vlasnici uživaju u pogledu.

A kompanija koja je osmislila celu priču gleda unapred i već su isplanirali da iste devojke, jednako prikladno odevene, na jesen iznajmljuju da skupljaju lišće po istim pokošenim baštama.

Iran je "uhapsio" 14 veverica opremljenih špijunskom opremom, poput GPS uređaja, kamera i mikrofona.

Iranske novinske agencije javljaju da je na iranskoj granici uhapšeno 14 veverica, opremljenih najsavremenijom špijunskom opremom. Veverice su bile opremljene GPS sistemima, video kamerama, kao i sistemima za prisluškivanje. Iran je optužio zapadne države za špijunažu.

Iako detaljni nijesu poznati, ova informacija ipak nije bez osnova. Tokom Hladnog rata, američke obaveštajne agencije su vodile projekat zvani "Acoustic Kitty", u kojem je odabrana grupa mačaka otišla pod hirurški nož, kako bi se opremila uređajima za prisluškivanje razgovora. Mačke su trebale da budu prenesene u Sovjetski Savez, gdje bi se bavile konspirativnom delatnošću.

Prva probna misija mačaka špijuna se odigrala u Vašingtonu. Jedna od mačaka je odabrana da prisluškuje razgovore u blizini sovjetske ambasade. Međutim, nakon što je mačka transportovana do mesta događaja, došlo je do saobraćajne nesreće. Naime, mačku je pregazio taksi i podlegla je ranama na licu mjesta.

Projekat je obustavljen.

 

Kineski zid, Petra u Jordanu, statua Hrista u Riju, Maču Pikču u Peruu, piramida Čičen Ica u Meksiku, Koloseum u Rimu i Tadž Mahal u Indiji.

 

To su arhitektonski poduhvati naše civilizacije, koji su sinoć na velikoj svečanosti u Lisabonu proglašeni novim svetskim čudima. U višegodišnjem glasanju je učešće uzelo više od 100 miliona ljudi širom sveta.

Organizacija "Novih 7 čuda" Švajcarca Bernara Vebera organizovala je 1999. godine glasanje putem interneta i telefonskih poziva za izbor novih sedam svetskih čuda. Iako se glasalo šest godina, većina glasova je pristigla u proteklih nekoliko meseci.

Vise informacija na
Link

Trideset jedan način da zavežete vezice na svojim cipelama. Veoma praktičan sajt.

Matematika nam kaže da postoji milijarde kombinacija provlačenja vezica kroz šest pari otvora na cipelama, ovaj sajt predstavlja realističan pregled najpoznatijih načina vezanja cipela.

Ukoliko nijeste znali pravi način za vezanje vezica, ovaj sajt je pravo rješenje za vas:

http://www.shoe-lacing.com/shoelace/lacingmethods.htm

Samo cu u kratkim crtama opisati boravak u PG. Bilo je vise devojaka nego muskaraca sto je se meni naravno dopalo. :)) Pivo je ubrzo nestalo pa je se preslo na ostale zalihe i na otvaranje pica od poklona. Ostatka se ne secam,tacnije secam ali sad ovde se ne secam. Ko razume shvatice..
Ukoliko vas vaš računar nervira, veliko crveno dugme je pravo rješenje za novi početak.

Dizajner prvog PC računara je izjavio da je on izmislio kombinaciju Ctrl Alt Del, ali je Bill Gates definitivno učinio slavnom. Ipak, za one kojima to nije dovoljno, postoji novi rješenje.

Pogledajte efikasan način da lako resetujete vaš računar.

http://www.newlaunches.com/archives/the_ultimate_reset_button.php