Danasnji dan je protekao radno...rasturanje zemlje, izmestanje cvecnjaka,sadjenje trave i sl. Ma nema pravi sam bastovan, Ovo su stare slike,ali kad nikne nova trava imacete priliku da vidite. :) Razmisljan sledece godine bazen da napravim i to zatvoreni,hehe!!
Petak vece...a mene ne tako cesto, bolje reci skoro nikad nije spopala ovolika doza negativne energije.Ne znam sta je u pitanju. Moram potraziti neko resenje!!!Ako imate i Vi koji predlog iznesite ga.
1. Radi vredno i svesno. Marljiv i svestan rad je za čoveka najbolje uloženi kapital.
2. Uči marljivo. Znanje osposobljava čoveka da njegov rad bude inteligentniji i uspešniji.
3. Neprekidno razmišljaj o svome radu. Nepromišljen rad kopa čoveku grob.
4. Voli svoj posao. Ako voliš svoj posa naći ćeš zadovoljstva da ga potpuno savladaš.
5. Budi istrajan. Polovične metode daju samo polovične rezultate.
6. Budi uvek svestan svoga cilja. Samo tako možeš uspešno da se boriš i da pobediš.
7. Vaspitavaj se za karakternu ličnost. Ličnost je za čoveka što je miris za cvet.
8. Budi spreman da pomogneš i dozvoli da i drugi učestvuju u tvome uspehu. Pravi dokaz veličine poslovnog čoveka leži u tome da i drugima da prilike da se podignu i postignu uspeh.
9. Misli socijalno. Samo ako svome bližnjem prilaziš sa iskrenim saosećanjima, možeš imati uspeha kao vođ naroda.
10. U svemu što činiš, čini najbolje što možeš. Onaj ko je učinio najbolje što je mogao, učinio je sve; ko je učinio manje nego što je mogao, nije učinio ništa.
Posto je vikend prosao u veselom drustvu i obimnoj pijanci dao bi vam jedan savet iako to vecina vas zna - NE MESAJTE NIKAD PICA!!! Evo ja 3 dana pokusavam da dodjem sebi...ali nesto sporo ide.Mozda je problem i u tome sto ne dam da se organizam "ocisti" od alkohola jer svaki dan unesem po manju kolicinu. Ako pomislite da sam alkoholicar,grdno gresite, jer takav je bio rasplet dogadjaja tako da nisam mogo da preskocim taj famozni alkohol. Znaci mesanje izbegavajte, pogotovu pivo,loza,pivo,tekila, pivo ...inace vam ne gine da vam WC solja bude u tom trenutku najbolji prijatelj.

Srdacan pozdrav svima i vidimo se ubrzo!!! Plazi se
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8