Od kada je u Windows, Winamp i brojne druge programe uvedena mogućnost skinovanja, tj. promene izgleda programa, broj autora ovakvih poboljšanja se značajno povećao.

Sajt Wincustomize.com je odabrao najbolje skinove u 2006. godini. Možete ih pogledati na adresi:

http://www.wincustomize.com/articles.aspx?aid=150608&c=1

Kolekcija od 96 probranih pozadina koje će sigurno ulepšati vaš desktop.

Fotografije sa ovog sajta su besplatne za ličnu upotrebu. Vlasnik sajta tvrdi da je ove fotografije prikupljao nekoliko godina i da na sajt svake godine postavi svega desetak najboljih fotografija.

Možete ih pronaći na adresi:
 

Posle toliko "potresa" oko ispita, odlucio sam danas da sebi dam oduska, odlazim u Podgoricu na odmor. Mada pitanje je da li ce to biti odmor, ali opustanje ce sigurno biti...

Ipak tamo su sve alkoholicari, a ja ne mogu da im se ne pridruzim. hehe :)

 

Pozdrav i srecan mi put! 

Posle krace pauze opet sa sa vama. Nemam cime da se pohvalim, pao sam ispit. :( Ma nije dzabe bio petak 13. Ma nema veze, imam jos rokova nadam se da cu u sledecem poloziti.

Ja sad samo ukratko da se javim, jer vidim neki su se zapitali sta bi sa mnom. 

 

Ukoliko ne znate koju melodiju da stavite na vasem telefonu, evo male pomoci. Poslusajte ovu melodiju i ukoliko vas se svidi snimite je. Ja mislim da ce ova melodija najvise obradovati dial-up korisnike interneta...a sto poslusajte i sami :)

melodija.mp3

Google šaljivdžija

U duhu 1.aprila, Google je ponudio pristup brzom internetu kroz - kanalizaciju!

Prvoaprilska šala kompanije je zavrijedila posebno mjesto na Googleovoj matičnoj stranici. Google TiSP - "Toilet internet Service Provider" nudi besplatan pristup brzom internetu. Instalacioni paket je sadržao uputstvo, bežični ruter, instalacioni CD i optički kabal koji se postavlja od toaleta do čvorišta u kanalizaciji.

Detaljno uputstvo o instalaciji ove "novine" možete pronaći na adresi:

http://www.google.com/tisp/install.htm

Narodna banka Srbije ponudila je proslog meseca na prodaju četvrtu emisiju štednih zapisa u ukupnoj nominalnoj vrednosti od milijardu dinara.

Štedni zapis NBS predstavlja hartiju od vrednosti, odnosno vrstu zajma koji se daje državi, uz kamatu od 17 odsto godišnje.

Pojedinačna nominalna vrednost zapisa je 5.000 dinara, a mogu ih kupovati samo domaća fizička lica preko Vojvođanske i Komercijalne banke.

Datum izdavanja nove emisije je 6. novembar, a rok dospeća je određen na 360 dana, to jest 1. novembar 2007. godine. Vlasnici mogu zapise podneti na naplatu i pre roka dospeća, pri čemu se te transakcije mogu obavljati do 20. oktobra.

Vlasnici zapisa oslobođeni su svih vrsta poreza u vezi s ovim hartijama.

 

Ja licno nisam kupio, jer nemam dovoljno novca da sam kupim vise njih, ali cale je kupio :)) 

Ma mi ekonomisti nije sala Plazi se 

 Ne znam jeste li upuceni i informisani, ali upravo sam sazno da se www.blog.rs gasi zbog prevelikog broja clanova i komentara jer je server preopterecen. Zato svi nasi blogovi odose ... u "korpu".   Mršti se

 

Sreca pa je danas 1.april pa ce mi ovo biti oprosteno. APrililili!!!!

Pogledajte ovu prezentaciju i na osnovu izvedenog eksperimenta cete saznate cega se treba pridrzavati u zivtu... Pa javite koja opcija vam se najvise svidja! :))

Experimenti.pps

Internet stranica, posvećena samo jednom delu sela koje se nalazi u Velsu, našla se na listi najdužih internet adresa u Evropi.
Čovek iz Birmingema registrovao je adresu koja sadrži 63 karaktera, po mestu Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch koje se nalazi u Anglesiju.
Internet adresa koja glasi - www.llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogochuchaf.eu, zapravo je namenjena samo jednom delu sela u kome se govori velški.
Ovo je maksimalni broj karaktera koji je dozvoljen i trenutno je imenovan najdužom validnom internet adresom na svetu.
Kit Vud je adresu registrovao kod agencije EURid, organizacije koja je zadužena za izdavanje .eu domena.
Vud je registrovao i kraću adresu - www.llanfair.wales.com, sa koje se takođe može pristupiti ovom sajtu kako bi poštedeo internet korisnike ukucavanja celog imena ovog malog sela.
Administrator najduže internet stranice, Eril Roberts, izjavila je: „Registrovali smo ime sela kao naziv sajta kako bismo pokazali da nazivi internet sajtova ne moraju da budu kratki ili sačinjeni isključivo od imena“.
Prošle godine je ukupno šest osoba registrovalo internet stranice sa maksimalnim brojem karaktera u njihovom nazivu.